Een deurvastzetter voor elke gewenste stand.                            

Niets is vervelender dan slaande of klapperende deuren. Met Stoppy hou je ze open en zet je ze vast. Ook als je een tuinfeest geeft en je gasten makkelijk in en uit wil laten lopen. Of ben je aan het poetsen of aan het verhuizen, Stoppy maakt het je makkelijk! Thuis, op kantoor, in hotels, sportclubs, ziekenhuizen, sauna's of restaurants houdt deze deurvastzetter de deuren op hun plaats. Heb je een winkel en wil je de pui openhouden voor je klanten, Stoppy biedt de oplossing. 

Deze ideale, rubberen deurstopper beschadigt niets.

Stoppy is gemaakt van Thermoplastisch Elastomeer (TPE), een onschadelijk rubberen materiaal wat ook erg duurzaam en weersbestendig is. Dit materiaal maakt Stoppy sterk, maar ook flexibel en buigzaam. Dankzij de open vorm is de deurstop heel effectief in wat hij moet doen: de veerkracht doet zijn werk. Zelfs hele zware deuren houdt Stoppy open.
Daarnaast zorgt het stroeve oppervlak dat deze deurvastzetter niet weg glijdt en ramen en deuren perfect kunnen worden geblokkeerd.

Zo houdt Stoppy binnen en buiten elke deur open.

Houten deuren, glazen deuren, kunststof deuren, balkon- of tuindeuren, elke deur houdt deze deurbuffer op z'n plaats.
Je kan Stoppy onder de deur of in het scharnier klemmen. Door de specifieke komma vorm kan je Stoppy zo klemmen dat verschillende hoogtes of ruimtes tot 9 cm kunnen worden overbrugd. Dit maakt Stoppy de ultieme en meest universele deurstopper.

© 2016 - 2024 www.deurstoppy.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel